Segítene?

Online adományozás

Válassza ki, miként segítene a rászorultakon!

Adományozok >>>

Segítségre szorul?

Lépjen kapcsolatba velünk a legközelebbi egyházmegyében!

Válasszon egyházmegyét >>>

RÉV

Remény. Élet. Változás.

» RÉV Szenvedélybeteg-segítő Szolgálat

Önkéntesek alapképzése Szegeden

A Katolikus Karitász országos központja és a Szeged-Csanádi Egyházmegyei Karitász szociális-karitatív önkéntes alapképzést szervezett 2018. október 27-én Szegeden.

Az egész napos tréning célja az volt, hogy a segélyszervezet önkéntesei segítséget kapjanak ahhoz, hogy önkéntes csoportjuk működését képesek legyenek hatékonyan megszervezni, programjaikat jól körül határolni, lebonyolítani, forrásokat keresni, s mindezt a segítő szeretet lelkiségével közösségben megélni.

A képzési nap előadója Besenczi Zsolt, a Pécsi Egyházmegyei Karitász igazgatója volt, aki közvetlen előadói stílusával kalauzolta végig a résztvevőket a Katolikus Karitász szervezeti felépítésén, történetén és 8 tevékenységi területén. A résztvevők fontos gyakorlati ismereteket sajátíthattak el a csoportműködés és adománykezelés szabályairól, a Karitász arculati elemeinek helyes használatáról; valamint csoportmunkában gyakorolhatták azt, hogy miként is lehet segítségnyújtó tevékenységüket, programjaikat lépésről lépésre megtervezni.

Ezúton is hálásan köszönjük az előadó és a helyi szervezők munkáját!

Katolikus Karitász 

Megosztás emailben

Küldő neve:


Email címe:


Címzett neve:


Email címe:


© Katolikus Karitász - Caritas Hungarica 1111 Budapest, Bartók Béla út 30. Telefon: +36 1 372 0910 E-mail: office@caritas.org.hu Raiffeisen Bank 12011148-00124534-00100008