Segítene?

Online adományozás

Válassza ki, miként segítene a rászorultakon!

Adományozok >>>

Segítségre szorul?

Lépjen kapcsolatba velünk a legközelebbi egyházmegyében!

Válasszon egyházmegyét >>>

RÉV

Remény. Élet. Változás.

» RÉV Szenvedélybeteg-segítő Szolgálat

Karácsony a Révben

A tavalyi évhez hasonlóan idén is közösen ünnepeltük a ez Ellátottakkal, Munkatársakkal, Önkéntesekkel a Karácsonyt a Rév Szolgálatban.

Fontosnak tartottuk, hogy Jézus szültésének az ünnepét, misztériumát közösen tudjuk átélni, megérezni. Változatos programot terveztünk a több mint 40 részvevő számára.

Az ünnepséget Csorba Gábor diakónus karácsonyi gondolatai nyitották meg, majd az ellátottak műsora következett. Ezután Márton Andrea intézményvezető tartott összefoglaló értékelést a 2012. évi közös munkáról.

 

Az ünnepség ezt követően karácsonyi vetélkedővel folytatódott. A három csapatban és a zsűriben egyaránt voltak a két iroda munkatársai és kliensek. 

Az első feladat a csapatok névadása volt.

  

Majd a csapatok emblémát készítettek, amely a karácsony legfontosabb üzenetét mintázta meg rjazban, gyurmában vagy egyéb módon.

Ezt követően egy-egy karácsonyi éneket kellett a csapatoknak előadni egy véletlenszerűen kapott stílusban, mint pl: szving, rock, metál, népzene, pop...stb.

A versenyt a csapatok néhány soros heyben írt újévi köszöntője zárta. A kreatív csapatverseny díjait végül közösen fogyasztották el a résztvevők.

  

Az ünnepség végén a családok és a klinsek karácsonyi csomagokat vehettek át, amelyekben tartós élelmiszerek és édességek voltak.

A délután közös játékkal és beszélgetéssel telt.

  

  

Áldott új évet kívánunk minden Ellátottunknak, Munkatársunknak, Támogatónknak!

Márton Andrea intézményvezető

 

Megosztás emailben

Küldő neve:


Email címe:


Címzett neve:


Email címe:


Kapcsolódó anyagok

© Katolikus Karitász - Caritas Hungarica 1111 Budapest, Bartók Béla út 30. Telefon: +36 1 372 0910 E-mail: office@caritas.org.hu Raiffeisen Bank 12011148-00124534-00100008