Segítene?

Online adományozás

Válassza ki, miként segítene a rászorultakon!

Adományozok >>>

Segítségre szorul?

Lépjen kapcsolatba velünk a legközelebbi egyházmegyében!

Válasszon egyházmegyét >>>

RÉV

Remény. Élet. Változás.

» RÉV Szenvedélybeteg-segítő Szolgálat

Miniszteri elismerés a RÉV-nek

A Rév Szenvedélybeteg-segítő Szolgálat Budapesti Szervezetének munkatársai „Miniszteri Elismerő Oklevél” szakmai elismerést kaptak Balog Zoltán minisztertől.


Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere az ENSZ Kábítószer-ellenes Világnapja alkalmából kitüntetéseket és szakmai elismeréseket adományozott a kábítószer-ellenes küzdelemben tudományos, egészségügyi- és szociális szakterületeken kiemelkedő munkát végző szakembereknek és szervezeteknek.

A Katolikus Karitász Rév Szenvedélybeteg-segítő Szolgálat Budapesti Szervezetének munkatársai „Miniszteri Elismerő Oklevél” szakmai elismerést kaptak, amelyet Écsy Gábor atya vett át.

„Hazánkban a segítségnyújtás területén régen az egyházak voltak úttörők, hiszen amíg hivatalosan nem is létezett ’drogprobléma’, csak ők foglalkoztak a kallódó fiatalok felkarolásával. Mára több szervezettel és hálózattal is bővült a kör, így a nap üzenete egyértelmű: van segítség a bajbajutottaknak, van kihez fordulniuk. Van szabadulás.” – mondta a miniszter.

Az év második felében a kormány elé kerül az új kábítószer-ellenes stratégia is, amely alapján várhatóan határozottabban és komolyabb eszközökkel tudnak fellépni a prevenció és segítségnyújtás területén is.

Ezúton is gratulálunk a szervezet minden munkatársának!

Megosztás emailben

Küldő neve:


Email címe:


Címzett neve:


Email címe:


Kapcsolódó anyagok

© Katolikus Karitász - Caritas Hungarica 1111 Budapest, Bartók Béla út 30. Telefon: +36 1 372 0910 E-mail: office@caritas.org.hu Raiffeisen Bank 12011148-00124534-00100008