Segítene?

Online adományozás

Válassza ki, miként segítene a rászorultakon!

Adományozok >>>

Segítségre szorul?

Lépjen kapcsolatba velünk a legközelebbi egyházmegyében!

Válasszon egyházmegyét >>>

RÉV

Remény. Élet. Változás.

» RÉV Szenvedélybeteg-segítő Szolgálat

Párkapcsolati szerviz - folytatódik!

Párkapcsolati pszichoedukáció: alakítsd, ápold, fejleszd és gyógyítsd a kapcsolatot. A Katolikus Karitász budapesti RÉV Szolgálata 12 alkalmas csoportot szervez párkapcsolati témában, amelyhez még lehet csatlakozni!

Néhány gondolat a csoportról és témaról:
Az ember társas lény, társunk megtalálása és a kapcsolat megőrzése életünk egyik fő témája. Mégis egyre többen vallják, hogy nem könnyű társat találni és tartós, örömteli kapcsolatot kialakítani, megtartani.

Vajon miért van ez így?
Sok év munkája vezetett arra a felismerésre, hogy bármilyen fontos is a kapcsolat, kevés energiát fektetünk annak megértésébe, gondozásába, fejlesztésébe. Pedig a kapcsolat kényes virág, csak akkor virágzik és hoz termést ha gondosan figyelünk rá. De a rohanó világban többnyire csak akkor tesszük fel a kérdést, hogy „Mi folyik itt? Mi romlott el?” amikor már baj van.

A párkapcsolati csoport az önreflexiót segíti, a folyamat során képet alkotunk arról, hogyan választottunk, miért pont őt; mi folyik közöttünk; mitől jó a kapcsolatunk illetve miért nem az?

A pszichoedukáció az a módszer, amely célirányosan a kérdezők igényei szerint haladva, rávilágít arra, hogy kinek mi a szerepe az adott kapcsolatban, min kellene változtatni.
Nincsenek receptek, de ha felismerjük a játszmákat, a hatalmi harcot vagy más problémát, már megtettük az első lépést a változás felé.

A csoport ötödik időpontja: 2016.09.21-én, szerdán 18.00 órától. Ezt követően fogjuk a további csoportidőpontokat a jelenlévőkkel egyeztetni.

A csoporthoz lehet még csatlakozni!

Helyszín:
Katolikus Karitász Rév Szenvedélybeteg-segítő Szolgálat
1115 Budapest, Bartók Béla út 96.

Csoportvezetők:
Márton Andrea szociológus, csoportterapeuta, szakvizsgázott szociális munkás
Dr. Váry Annamária pszichoterapeuta, tanácsadó szakpszichológus
Takáts Ágnes Ildikó pszichológus

Jelentkezni lehet:
telefonon: 06-1-466-44-55
mobilon: 06-30-553-63-75
e-mailben: caritas.revbp@mail.datanet.hu

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!


A programot az Emberi Erőforrások Minisztériuma és a Katolikus Karitász között létrejött 5249-2/2016 Szocszolg. azonosítószámú támogatási szerződés projektje támogatja, ezért részvételi díj nincs, de regisztrálni szükséges.

Megosztás emailben

Küldő neve:


Email címe:


Címzett neve:


Email címe:


Kapcsolódó anyagok

© Katolikus Karitász - Caritas Hungarica 1111 Budapest, Bartók Béla út 30. Telefon: +36 1 372 0910 E-mail: office@caritas.org.hu Raiffeisen Bank 12011148-00124534-00100008