Segítene?

Online adományozás

Válassza ki, miként segítene a rászorultakon!

Adományozok >>>

Segítségre szorul?

Lépjen kapcsolatba velünk a legközelebbi egyházmegyében!

Válasszon egyházmegyét >>>

RÉV

Remény. Élet. Változás.

» RÉV Szenvedélybeteg-segítő Szolgálat

Szakmai műhelyt tartott a RÉV Budapesten

A XI. kerületi Önkormányzat felkérésére a RÉV Szenvedélybeteg-szolgálatunk workshopot szervezett április 26-án.

A szakmai műhely első témája volt a család, mint rendszer. Ennek keretében a szakemberek segítségével megismerkedhettek a résztvevők a RÉV családokkal végzett munkájával, kiemelten a XI. kerületében élő családokban felmerülő párkapcsolati problémák megoldásával, illetve választ kaphattak a gyermekneveléssel kapcsolatos kérdéseikre.

Márton Andrea intézményvezető köszöntője után Kozma Kinga Éva szakpszichológus, Tóth Balázs szociális munkás és Miklós Judit családterapeuta tartottak előadást és válaszoltak a felmerülő kérdésekre.

A workshop másik témája a RÉV iskolai és azon kívüli prevenciós munkáját mutatta be Prevenció - Egészségnevelés - Egészség promóció címmel. Dombrádi Ágnes szociális munkás és Kovács Péter pedagógus az iskolai prevenciót mutatta be, majd Mártonné Szvoboda Erika szociálpedagógussal a témához kapcsolódó klubfoglalkozások megvalósításáról beszélgettek a jelenlévőkkel.

Megosztás emailben

Küldő neve:


Email címe:


Címzett neve:


Email címe:


Kapcsolódó anyagok

© Katolikus Karitász - Caritas Hungarica 1111 Budapest, Bartók Béla út 30. Telefon: +36 1 372 0910 E-mail: office@caritas.org.hu Raiffeisen Bank 12011148-00124534-00100008