Karitászcsoport vezetői találkozó Vácon

A váci Karitászközpont munkatársai több helyszínen és több időpontban karitászcsoport vezetők részére találkozókat szerveznek. Az első ilyen alkalom 2021. június 4-én volt Vácon a Motiváció Képzési Központban.

A találkozón 14 karitászcsoport képviseletében Berkenyéről, Drégelypalánkról, Dunakesziről, Sződről, Rétságról, Kosdról, Gyálról, Nagymarosról, Aszódról, Újhartyánból, Valkóról, Vanyarcról, Vác- Alsóvárosból és Vác-Deákvárról érkeztek a résztvevők.

A találkozók fő célja,hogy a hosszú járványhelyzet után végre személyesen is találkozzunk, továbbá egymás jobb megismerése, az aktuális programok, felmerülő nehézségek megbeszélése volt.

Kovács Gábor karitászigazgató imával indította az alkalmat, majd mindenkit megkért, hogy mutatkozzon be és a karitászcsoportjáról is röviden meséljen.

Ezt követően a karitász tevékenységéről egy általános ismertető következett, majd délben Úrangyala imádság az udvaron.

Az ebédet követően a találkozó második felében a karitász történelmi alapjairól tartott előadást a váci egyházmegyei karitász vezetője, végül pedig az aktuális programokról és a mindennapi karitászmunkával kapcsolatos technikai információkról beszélgettünk.

forrás: Váci Egyházmegyei Karitász

A+ A-

Képgaléria

1115 Budapest, Bartók Béla út 104. Telefon: +36 1 372 0910

E-mail: office@caritas.org.hu Raiffeisen Bank 12011148-00124534-00100008


Adatkezelési tájékoztató